Lukiokoulutus

Tervetuloa lukioomme! Aurinkorannikon suomalainen koulu aloitti 1.8.2007 ensimmäisenä ulkosuomalaisena kouluna oman lukio-opetuksen. Lukio tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden suorittaa nuorille tai aikuisille tarkoitettu lukiokoulutus.

Lukiossamme voi opiskella koko lukuvuoden tai yksittäisiä jaksoja. Tarjolla on laajan kontaktiopetuksen lisäksi runsas verkko-opetustarjonta yhteistyössä Eiran aikuislukion kanssa.

Alle 18-vuotiaalla opiskelijalla tulee olla nimetty huoltaja Aurinkorannikolla. Asumisjärjestelyistä opiskelija vastaa itse.

Meille voi myös hakea vaihto-opiskelijaksi niin, että käy koulua lukiossamme ja asuu espanjalaisessa isäntäperheessä. Lisätietoja kohdassa Opetus – Lukio – Vaihto-opiskelijana espanjalaisessa isäntäperheessä. Vaihto-opiskelijaksi voi hakea koko lukuvuodeksi tai yksittäisiksi jaksoiksi. Lisätietoja hallintosihteeri Tiina Karlo, kanslia@suomalainenkoulu.net.

Suunnitellessasi opintoja lukiossamme, sitoudu olemaan paikalla heti jakson alkaessa. Tutustu huolellisesti lukiomme ainevalintakorttiin ja jaksosuunnitelmaan, joista näet lukiomme opetustarjonnan.

Lukion jaksot 2018-2019

Lukion jaksot 2019-2020