KOTITIEDOTE 28.1.2022

Hyvä kotiväki,  

Koronatilanne Espanjassa on vaikea ja teemme koulussa kaikkemme sen eteen, että korona ei pääsisi leviämään koulussa. Kaikkien yhteinen tavoite on se, että emme joutuisi etäopetukseen. Vetoamme kaikkiin huoltajiin, että huolehditte osaltanne siitä, että lapset noudattavat karanteenimääräyksiä myös vapaa-ajallaan.  

Viranomaisten koronaohjeistuksiin saattaa tulla aika ajoin muutoksia. Päivitämme ajankohtaiset asiat Wilma-tiedotteeseen “TÄRKEITÄ KORONAOHJEISTUKSIA KOSKIEN LUKUVUOTTA 2021-2022″. Tarkistakaa sieltä ajankohtaiset toimintaohjeet.  

Kouluun ei saa tulla, jos on mitään sairauden oireita. Huoltajien tulee tarkasti seurata huollettaviensa terveydentilaa, ja esimerkiksi mitata lämpö ennen kouluun lähtöä. Terveydenhoitaja tarvitsee välittömästi tiedon siitä, jos oppilaalla todetaan korona kotitestillä tai virallisella testillä.  

Karanteeniin määrätty oppilas/opiskelija osallistuu oppitunneille ja seuraa opetusta Teamsin kautta. Osa tehtävistä on mahdollista antaa opettajan ohjeiden mukaan itsenäisesti suoritettavaksi, oppilaiden on kuitenkin oltava läsnä joka tunnin alussa.  

Toivotamme kaikille paljon voimia, malttia ja sinnikkyyttä!  

Ajankohtaisia aikatauluja:  

MAANANTAI 31.1.  

Uusien oppilaiden/opiskelijoiden ilmoittautuminen alkaa 

KESKIVIIKKO 2.2.-KESKIVIIKKO 9.2.  

Lukion arviointiviikko 

TIISTAI 8.2.- PERJANTAI 11.2.  

8. luokan työelämään tutustumisjakso 

TORSTAI 10.2.  

4. jakso alkaa. 

TIISTAI 15.2.  

Peruskoulun koulupäivä päättyy viimeistään 14.35, lukiolaisilla itsenäistä opiskelua. HUOM! Iltapäiväkerhot toimivat normaalin aikataulun mukaan. 

TORSTAI 17.2.  

Penkkarit  

4. JAKSON LUKUJÄRJESTYKSET 

4. jakso alkaa torstaina 10.2. Oppilaiden ja opiskelijoiden uudet lukujärjestykset näkyvät Wilmassa. 

YSTÄVÄNPÄIVÄ 

Maanantaina 14.2.2022 vietetään ystävänpäivää. Oppilas- ja opiskelijakunta järjestää teemaan liittyviä tempauksia.  

ILMOITTAUTUMINEN LUKUVUODELLE 2022–2023 

Koulu tulee pyytämään ensi lukuvuodelle ilmoittautuneiden oppilaiden/opiskelijoiden huoltajia toimittamaan Digi- ja väestötietovirastosta saatavan otteen väestötietojärjestelmään tallennetuista oppilaan/opiskelijan huoltajatiedoista sekä uskontokunnasta. Ote tulee olla tilattu 1.12.2021 jälkeen. Viime vuoden ilmoittautumisen yhteydessä tilattu ote ei käy.