KOTITIEDOTE 20.4.2022

Hyvää kevättä kotiväelle! Lukuvuosi on kääntymässä kohti loppusuoraa. Odotamme jo innoissamme juhlia ja tapahtumia, joita huhtikuun loppu ja toukokuu sisältävät. Tarkemmat tiedot juhlien aikatauluista yms. saatte myöhemmin, mutta laittakaa nyt viimeistään kalenteriin 30-vuotisjuhlapäivä! 

Maskien käytöstä:  

Maskipakko poistuu keskiviikkona 20.4.2022 alkaen. Koulussa siis ei enää maskia tarvitse käyttää eikä niitä jaeta enää oppilaille tai opiskelijoille. 

Mikäli koululta tehdään ekskursioita käyttäen joukkoliikennevälineitä, maskit jaetaan koulun puolesta esi- ja perusopetuksen oppilaille sekä lukion 1. vuosikurssille.   

Terveysviranomainen suosittelee edelleen maskin käyttöä kaikille riskiryhmäläisille, jos turvavälejä ei ole mahdollista pitää. Lisäksi kaikkien, jotka sairastuvat koronaan, on pidettävä maskia 10 päivän ajan sairastumisesta alkaen. Muistutamme edelleen, että sairaana ei saa tulla kouluun, vaan flunssat podetaan kotona. 

Tulevia tapahtumia:  

HENKILÖ- JA OPETTAJAKUNNAN KOKOUS KESKIVIIKKONA 27.4.2022 

Henkilö- ja opettajakunnan kokouksen vuoksi oppilaiden ja opiskelijoiden koulupäivä keskiviikkona 27.4. päättyy viimeistään klo 14.00. Iltapäiväkerho toimii normaalisti. 

KOULUARVIOINTIKYSELY HUOLTAJILLE AUKI 27.4.-10.5.2022

Kouluarviointikysely huoltajille avautuu Wilmaan keskiviikkona 27.4. Viimeinen päivä vastata kyselyyn on tiistai 10.5. Arviointikyselyn avulla saamamme palaute on tärkeää koulun toiminnan kehittämisen kannalta, joten toivomme, että mahdollisimman moni kävisi kyselyyn vastaamassa.

LIIKUNTAKARNEVAALI PERJANTAINA 29.4.2022  

Liikuntakarnevaali pidetään Santa Fe:n kentällä. Aamukerho toimii koululla klo 8.15-9.00. Peruskoulun koulupäivä on klo 9-12 eikä se sisällä normaaleja oppitunteja. Koulupäivä alkaa koululla, josta siirrytään luokittain liikuntapaikalle. Koulupäivä päättyy joko koululle tai kentälle, jos huoltajien kanssa on näin sovittu. Iltapäiväkerho toimii normaalisti klo 12 eteenpäin. Luokanohjaajat lähettävät koteihin tarkemmat ohjeet koulupäivästä. 

Lukiolaisilla on lukujärjestyksen mukainen koulupäivä ja omaa vappujuhlintaa päivän ohessa.  

PERJANTAI 20.5.2022 KOULUN 30-VUOTISJUHLA 

Koulu juhlii 30-vuotisjuhlaansa perjantaina 20.5.2022 Palacio de La Pazissa. Juhlapäivänä ei ole peruskoulun normaaleja oppitunteja ja päivän alkamispaikka on joko koululla tai esiintyjillä juhlapaikalla. Alkamisajat ilmoitetaan myöhemmin.  

Kotiväki on tervetullut mukaan klo 14 alkavaan juhlaan. Joudumme kuitenkin rajoittamaan vieraat yhteen henkilöön/oppilas. Kutsut juhliin ja tarkemmat tiedot päivän aikatauluista tulevat myöhemmin. 

LUKUVUODEN VIIMEINEN KOULUVIIKKO 

Viimeisen kouluviikon ohjelmasta ja kevätjuhlasta 4.6. tiedotamme myöhemmin. Kouluviikko sisältää erilaisia teemapäiviä, retkiä ja luokan omaa erityisohjelmaa. 

TODISTUKSET 

Perusopetuksen oppilaille jaetaan lukuvuosi- tai päättötodistus lauantaina 4.6. Mikäli oppilas ei ole tuolloin paikalla, todistus postitetaan. Pyydämme, että huoltaja huolehtii siitä, että Wilmassa on oikea postiosoite, ja ilmoittaa mahdolliset muutokset sähköpostitse kansliaan. 

VESIPULLOT 

Muistutamme, että oppilailla ja opiskelijoilla tulee olla nimellä varustettu oma vesipullo mukana. Vesipullossa pitää olla suuri aukko, jotta sen voi täyttää hygieenisesti juoma-automaatilta. Lämpimillä ilmoilla ja varsinkin päivinä, jolloin on liikuntaa, kannattaa ottaa mukaan iso vesipullo.