AURINKORANNIKON SUOMALAISESSA KOULUSSA HAETTAVA TALOUSSIHTEERIN TYÖTEHTÄVÄ

Aurinkorannikon suomalaisessa koulussa opiskelee vuosittain yli 350 oppilasta ja opiskelijaa. Koulussamme opiskellaan Suomen opetussuunnitelman mukaisesti ja työkieli on suomi. Etsimme joukkoomme taloussihteeriä.

Määräaikainen tehtävä alkaa 1.6.2020 ja päättyy 30.6.2021 (heinäkuun koulu on suljettuna). Työaika on 40h/vko.

Taloussihteerin tehtävänkuvaan kuuluu koulun taloushallinto, kirjanpito, budjetointi, kassaennusteen laadinta ja seuranta, tilinpäätös, veroilmoitus, maksuliikenteen hoitaminen, palkkailmoitukset Suomeen, raportointi Opetushallitukseen. Käytössämme on Tikon ohjelmisto.

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva ammatillinen tutkinto

Tehtävään vaaditaan aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä vähintään 5 vuotta. Edellytämme kykyä tehdä töitä itsenäisesti ja halua kehittää toimintatapoja. Lisäansioksi katsotaan espanjan kielen alkeiden hallinta sekä Espanjan kirjanpidon osaaminen.

Lisätietoja: Taloussihteeri Jaana Vottonen,  jaana.vottonen@suomalainenkoulu.net (perjantaihin 28.2. saakka)

LISÄTIETOA

Vapaamuotoinen hakemus toimitetaan osoitteeseen haku@suomalainenkoulu.net. Hakuaika päättyy perjantaina 6.3.2020 klo 16 Suomen aikaa.

Haastattelu työtehtävään pidetään Fuengirolassa tai Helsingissä. Mahdollinen kutsu haastatteluun tulee viimeistään 11.3.2020. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä rikosrekisteriote.

Aurinkorannikon suomalaisessa koulussa noudatetaan espanjalaista työehtosopimusta. Haettavan taloussihteerin palkka on 2373,00e/kk.

Työntekijä voi EU-käytännön mukaisesti valita joko suomalaisen tai espanjalaisen sosiaaliturvan. Molemmissa tapauksissa työntekijä on oikeutettu Espanjassa ilmaiseen terveydenhuoltoon.

Fuengirolassa 14.2.2020