AVOIMET TYÖPAIKAT

Aurinkorannikon suomalainen koulu on säätiöpohjainen yksityiskoulu, jossa toimii esikoulu, perusopetuksen luokat 1-9 ja lukio.  

Haemme kansainväliseen joukkoomme osaavia ja innostuneita ammattilaisia. Arvostamme yhteen hiileen puhaltamista, joustavuutta, vuorovaikutustaitoja ja halua kehittyä työssään. 

Haemme koulupsykologia osa-aikaiseen, määräaikaiseen työtehtävään ajalle 1.8.2023-30.6.2024, työssä on jatkomahdollisuus.

Työaika on 20h/ vko tai sopimuksen mukaan. Palkka on sopimuspalkka.  
 
Koulupsykologina työsi tarkoituksena on lasten ja nuorten koulunkäynnin, oppimisen sekä hyvinvoinnin edistäminen ja tukeminen. Työtehtäviisi kuuluvat yksilökohtainen ja yhteisöllinen opiskeluhuoltotyö, yhteistyö huoltajien kanssa, yksilökohtaiset psykologiset arviot ja tutkimukset, monialainen ja moniammatillinen verkostotyö sekä konsultatiivinen tuki koulun työntekijöille. 
 
Oppilaasi ovat esikoulu- alakoulu, yläkoulu- ja lukioikäisiä. Oppilaita ja opiskelijoita on yhteensä n. 360. 
 
Terveydenhoitaja, apulaisrehtori opiskeluhuoltoryhmän koordinaattorina, ja kuraattori ovat läheisimpiä työkavereitasi kehittämismyönteisessä ja toisiaan tukevassa opiskeluhuoltotiimissä. 

Sinulla on psykologian maisterin tutkinto ja laillistetun psykologin pätevyys Suomessa. Voit olla urasi alussa tai jo pidemmän kokemuksen omaava psykologi. Arvostamme ja toivomme sinulta erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, ammatillista osaamista sekä kehittämismyönteistä ja vastuullista työotetta. 
 
Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen psykologin laillistus. 
 

Hakemukset ja lisätiedot: laura.vairila@suomalainenkoulu.net 

Hakuaika päättyy sunnuntaina 18.6.2023.  

Haastattelu työtehtävään pidetään Teamsissa. Kutsut haastatteluihin tulevat viimeistään tiistaina 20.6.2023. 

Haastatteluun kutsutut toimittavat alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset etukäteen sähköisesti laura.vairila@suomalainenkoulu.net. 

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitettu rikosrekisteriote.  

Aurinkorannikon suomalaisessa koulussa noudatetaan espanjalaista työehtosopimusta.