AURINKORANNIKON SUOMALAISESSA KOULUSSA HAETTAVA KOULUSIHTEERIN TYÖTEHTÄVÄ

Aurinkorannikon suomalaisessa koulussa opiskelee vuosittain yli 350 oppilasta ja opiskelijaa. Koulussamme opiskellaan Suomen opetussuunnitelman mukaisesti ja työkieli on suomi. Etsimme joukkoomme koulusihteeriä.

Määräaikainen tehtävä alkaa sopimuksen mukaan ja päättyy 30.6.2020. Työaika on 40h/vko.

Koulusihteerin tehtävänkuvaan kuuluvat oppilashallintoon, toimistotyöhön ja asiakaspalveluun liittyvät tehtävät. Primus-Wilma-Kurre -ohjelmaympäristön sekä KOSKI-palvelun käyttö ovat keskeinen osa koulusihteerin työtä.

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva ammatillinen tutkinto

Tehtävään vaaditaan aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäansioksi katsotaan espanjan kielen alkeiden hallinta.

Lisätietoja: rehtori Maarit Paaso, puh. +34 670 898 475

LISÄTIETOA

Vapaamuotoinen hakemus toimitetaan osoitteeseen haku@suomalainenkoulu.net. Hakuaika päättyy 1.10.2019 klo 16 Suomen aikaa.

Haastattelu työtehtävään pidetään Helsingissä 16.10.2019. Mahdollinen kutsu haastatteluun tulee viimeistään 4.10.2019. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä rikosrekisteriote.

Aurinkorannikon suomalaisessa koulussa noudatetaan espanjalaista työehtosopimusta. Haettavan koulusihteerin palkka on 2100e/kk. Työsopimukseen kuuluu koulun henkilökunnan lapsille ilmainen koulunkäynti.

Työntekijä voi EU-käytännön mukaisesti valita joko suomalaisen tai espanjalaisen sosiaaliturvan. Molemmissa tapauksissa työntekijä on oikeutettu Espanjassa ilmaiseen terveydenhuoltoon.

Fuengirolassa 17.9.2019