AURINKORANNIKON SUOMALAISESSA KOULUSSA AVOIMET TYÖTEHTÄVÄT

AURINKORANNIKON SUOMALAISESSA KOULUSSA UUDELLEEN HAETTAVAT OPETTAJAN TYÖTEHTÄVÄT LUKUVUONNA 20202021

Aurinkorannikon suomalaisessa koulussa opiskelee vuosittain yli 350 oppilasta ja opiskelijaa. Etsimme joukkoomme työhönsä sitoutuneita opettajia. Koulussamme opiskellaan Suomen opetussuunnitelman mukaisesti motivoituneiden opettajien johdolla.

Aineenopettajan, matematiikka, työtehtävä ajalle 1.8.2020 – 30.6.2021.

Opetusta on vuosiluokilla 7 – 9 ja lukiokoulutuksessa. Tehtävässä edellytetään kokemusta lukion pitkän matematiikan opetuksesta. Aineenopettaja vastaa pitkän matematiikan yo-kokeeseen valmistautumisesta lukiossamme.Tehtävään valitulta edellytetään asetuksen 986/1998 mukaista kelpoisuutta.

Lisätietoja: apulaisrehtori Anita Wegner-Heinänen, puh. +34 634 690 668

Aineenopettajan, ruotsin ja englannin kieli, työtehtävä ajalle 1.8.2020 – 30.6.2021.

Opetusta on vuosiluokilla 7 – 9 ja lukiokoulutuksessa. Tehtävässä edellytetään kokemusta lukion ruotsin ja englannin kielen opetuksesta. Lukiokoulutuksen osalta pääpaino on ruotsin kielen opetuksessa. Tehtävään valitulta edellytetään asetuksen 986/1998 mukaista kelpoisuutta.

Lisätietoja: rehtori Maarit Paaso, maarit.paaso@suomalainenkoulu.net

LISÄTIETOA

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa www.suomalainenkoulu.net hakulomakkeelle, joka löytyy Avoimet työpaikat -sivun alhaalta.

Hakuaika päättyy torstaina 9.4.2020 klo 16 Suomen aikaa. Haastattelu työtehtävään tehdään etäyhteyksien avulla.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitettu rikosrekisteriote.

Aurinkorannikon suomalaisessa koulussa noudatetaan espanjalaista työehtosopimusta. Aineenopettajan peruspalkka 2413,40e/kk, lukiokursseista maksetaan lisäkorvaus. Työsopimukseen kuuluu koulun henkilökunnan lapsille ilmainen koulunkäynti.

Työntekijä voi EU-käytännön mukaisesti valita joko suomalaisen tai espanjalaisen sosiaaliturvan. Molemmissa tapauksissa työntekijä on oikeutettu Espanjassa ilmaiseen terveydenhuoltoon.

Fuengirolassa 31.3.2020