AVOIMET TYÖPAIKAT

Aurinkorannikon suomalainen koulu on säätiöpohjainen yksityiskoulu, jossa toimii esikoulu, perusopetuksen luokat 1-9 ja lukio. 

Haemme kansainväliseen joukkoomme osaavia ja innostuneita ammattilaisia. Arvostamme yhteen hiileen puhaltamista, joustavuutta, vuorovaikutustaitoja ja halua kehittyä työssään. 

Perusopetuksen ja lukion rehtorin määräaikainen toimi 1.8.2023-31.7.2024  

Rehtori vastaa koulun toiminnasta johtosäännön mukaisesti ja toimii lisäksi säätiön asiamiehenä.  

Edellytämme hakijalta johtamiskokemusta perusopetuksesta ja lukiosta. Lisäksi arvostamme yksityiskoulukokemusta, sujuvaa espanjankielen taitoa, itsenäistä työotetta, kykyä nähdä ja hallita isoja kokonaisuuksia, kokemusta oppilaitosten it-ympäristöjen kehittämisestä sekä kehittämis- ja verkostoitumistaitoja. 

Tehtävään valitulta edellytetään asetuksen 986/1998 mukaista kelpoisuutta. 

Hakemukset ja ansioluettelot lähetetään osoitteeseen saara.ikonen@suomalainenkoulu.net  

Hakuaika päättyy perjantaina 31.3.2023 klo 16 Suomen aikaa. 

Haastatteluun valitut haastatellaan Helsingissä 12.4.2023. Kutsut haastatteluihin tulevat viimeistään tiistaina 4.4. 2023. Haastatteluun kutsutut toimittavat alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset etukäteen sähköisesti saara.ikonen@suomalainenkoulu.net 

Aikaisemmat hakemukset otetaan huomioon. 

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitettu rikosrekisteriote. 

Aurinkorannikon suomalaisessa koulussa noudatetaan espanjalaista työehtosopimusta. Tehtävässä on sopimuspalkka, joka muodostuu osaamisesta, kokemuksesta ja koulutuksesta.  

Tiedustelut rehtori Saara Ikonen puh. (+34) 670 898 475. 

KEITTIÖN TYÖNTEKIJÄ 

Haetaan määräaikaista keittiöapulaista Aurinkorannikon suomalaisen koulun kouluravintolaan. Olet reipas, osaava, sosiaalinen, vastuuntuntuinen ja yhteistyöhenkinen.  

Elintarvike- tai ravintola-alan koulutus on välttämätön, espanjankielen taito lasketaan eduksi. 

Määräaikainen työsuhde 1.8.2023-31.6.2024,  työaika 30h/ vko 

Lisätietoa: rehtori Saara Ikonen (+34) 670 898 475 

Hakemukset ja ansioluettelot lähetetään osoitteeseen saara.ikonen@suomalainenkoulu.net  

Hakuaika työtehtävään päättyy maanantaina 10.4.2023.  

Haastattelu työtehtävään pidetään Teamsissa. Haastattelukutsut lähetetään viimeistään tiistaina 18.4.2023. Haastatteluun kutsutut toimittavat alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset etukäteen sähköisesti saara.ikonen@suomalainenkoulu.net 

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitettu rikosrekisteriote. 

Aurinkorannikon suomalaisessa koulussa noudatetaan espanjalaista työehtosopimusta.