Ruokalista

Lämpimän ruoan lisäksi jokaisella aterialla tarjotaan

• Vähintään 2 erilaista salaattia sekä salaatinkastikkeita (paitsi keittopäivinä, jolloin salaatin sijasta jälkiruoka)
  • Täysjyväleipää, näkkileipää, kasvismargariinia, voita ja levitteitä
  • Keittopäivinä erikoisleipiä tai suomalaista ruisleipää sekä leikkeleitä
  • Ruokajuomana erilaisia vesiä vesiautomaatista, sitruunavettä tai maitoa

Valittavana on myös KASVISRUOKA-VAIHTOEHTO, jonka valitsemisesta on ilmoitettava etukäteen kokille kouluravintolaan. Myös kaikista RUOKA-AINEALLERGIOISTA  ja muista  ERIKOISRUOKAVALIOISTA  pyydämme ilmoittamaan etukäteen kokille kouluravintolaan.

KOULURUOKAILU  ON  MEILLE  TÄRKEÄ OSA  KOULUTYÖTÄ

Tavoitteena on terveellisten ruokailutottumisten omaksuminen ja hyvien ruokailutapojen oppiminen. Jokainen oppilas osallistuu ruokailuun. Kouluruokailussamme pyritään siihen, että jokainen oppilas maistaa kaikkea ja ottaa myös salaattia. Lautanen pyritään syömään tyhjäksi ottamalla ruokaa sopiva määrä. Kädet pestään aina ennen ruokailua. Ruokailussa käyttäydytään muiden ruokarauhaa ja hyviä ruokailutapoja kunnioittaen.

Kouluravintolassamme kaikki ruoka valmistetaan paikan päällä.  Keittiössämme käytetään tuoreita lähellä viljeltyjä kasviksia ja täysjyvätuotteita.

Kouluravintola Aurinkolassa työskentelevät Antti Pesonen (keittiön vastaavana) ja Tiina Blomqvist (siivoustoimen vastaavana), Ana Maria Martin Diaz  ja Christina Doblas Martin.

TOIVOTAMME  KAIKILLE  MAUKKAITA  JA  ILOISIA RUOKAILUHETKIÄ  KOULURAVINTOLASSAMME!

Yhteystiedot kouluravintolaan:

Puhelin: +34 670 898 694  Antti Pesonen
antti.pesonen@suomalainenkoulu.net

Olet myös aina tervetullut käymään kouluravintolassa! Paras aika vierailulle on aamuisin.