Image

Rehtorin tervehdys

Tervetuloa opiskelemaan kansainväliseen kouluumme, jossa oppilaat ja opiskelijat eri puolilta Suomea kohtaavat ja kulkevat yhdessä ikimuistoisen matkan. Aurinkorannikon suomalaisesta koulussa kasvaa kansainvälisiä, taitavia, rohkeita ja ennakkoluulottomia maailmankansalaisia. 

Aurinkorannin suomalainen koulu, Colegio Finlandes, on suurin ulkomailla toimiva suomalainen koulu. Koulussamme toimii esiopetus, perusopetuksen luokat 1-9 ja lukio. Noudatamme perusopetuksen sekä lukion opetussuunnitelmaa. Ylioppilaskokeet järjestetään samalla tavalla kuin Suomessa syksyisin ja keväisin. Oppilaita ja opiskelijoita meillä on  lukuvuonna 2022-2023 noin 360.   

Koulumme on yhteisö, jossa korostuvat avoimuus, välittäminen ja keskinäinen arvostus. Turvallisuuden ja yhteisöllisyyden tunne on meille tärkeä.   

Espanjan kieli ja kulttuuri on tietysti koulumme erityisyys. Jokainen koulumme oppilas opiskelee yhtenä oppiaineenaan espanjaa, espanjalainen kulttuuri ja ympäröivä maailma on oleellinen osa koulumme opetussuunnitelmaa.  

Kulje koko koulutiesi tai viivy hetkinen, täällä ystävyys ja lämpö jättää jäljen ikuisen. Saavu läheltä tai kaukaa aina joukkoon kuuluen, kun vierivät pois vuodet on tunne yhteinen.  

 

Saara Ikonen  

Rehtori