Lukio-opetus

Tervetuloa lukioomme! Aurinkorannikon suomalainen koulu aloitti 1.8.2007 ensimmäisenä ulkosuomalaisena kouluna oman lukio-opetuksen. Lukio tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden suorittaa nuorille tai aikuisille tarkoitettu lukiokoulutus.

Lukiossamme voi opiskella koko lukuvuoden tai yksittäisiä jaksoja. Tarjolla on laajan kontaktiopetuksen lisäksi runsas etä- ja verkko-opetustarjonta yhteistyössä Eiran aikuislukion kanssa.

Meille voi myös hakea vaihto-opiskelijaksi niin, että käy koulua lukiossamme ja asuu espanjalaisessa isäntäperheessä. Lisätietoja kohdassa Opetus - Lukio - Vaihto-opiskelijana espanjalaisessa isäntäperheessä. Vaihto-opiskelijaksi voi hakea koko lukuvuodeksi tai yksittäisiksi jaksoiksi.

Suunnitellessasi opintoja lukiossamme, sitoudu olemaan paikalla heti jakson alkaessa.

Alle 18-vuotiaalla opiskelijalla tulee olla nimetty huoltaja Aurinkorannikolla. Asumisjärjestelyistä opiskelija vastaa itse.

Kohdasta Koulu - Hakeutuminen - Lukio löydät tietoa ilmoittautumisesta. Tutustu ennen ilmoittautumista jaksosuunnitelmaamme, jotta voit rakentaa itsellesi mielekkään opinto-ohjelman.

Lukio-opintoja aloittavan opiskelijan peruskoulun päättötodistuksen lukuaineiden keskiarvoraja on 7,00.

Lisätietoja:

Aurinkorannikon suomalainen koulu