Työpaikat

AURINKORANNIKON SUOMALAISESSA KOULUSSA HAETTAVAT TYÖTEHTÄVÄT LUKUVUONNA 2018-2019

Aurinkorannikon suomalaisessa koulussa opiskelee vuosittain yli 350 oppilasta ja opiskelijaa. Etsimme joukkoomme työhönsä sitoutuneita opettajia. Koulussamme opiskellaan Suomen opetussuunnitelman mukaisesti motivoituneiden ja pätevien opettajien johdolla.

Haastattelupyynnöt on lähetetty. Kiitämme kaikkia hakijoita mielenkiinnosta kouluamme kohtaan.  Suuren hakijamäärän vuoksi emme vastaa lisäkysymyksiin hakuprosessista.

Hakemuksia paikkoihin tuli yhteensä 545.

• Kolmen luokanopettajan tehtävään tuli yhteensä 173 hakemusta.
  • Osa-aikasen aineenopettajan, biologia ja maantieto 19 kappaletta.
  • Aineenopettajan, englannin kieli 67 kappaletta.
  • Aineenopettajan, englannin ja ruotsin kieli 19 kappaletta.
  • Päätoiminen laaja-alainen erityisopettaja 60 kappaletta.
  • Esikoulun opettaja 78 kappaletta.
  • Osa-aikaisen aineenopettajan, espanjan kieli 26 kappaletta.
  • Osa-aikasen aineenopettajan, historia ja yhteiskuntaoppi 25 kappaletta.
  • Aineenopettajan, liikunta ja terveystieto 56 kappaletta.
  • Aineenopettajan, matemaattiset aineet 36 kappaletta.
  • Aineenopettajan, ruotsin ja saksan kieli 19 kappaletta.
  • Aineenopettaja, äidinkieli ja kirjallisuus yhteensä 59 kappaletta.

Paikkoja avoinna

Aurinkorannikon suomalainen koulun kannatusyhdistys hakee kouluravintolaan kahta kokkia vakituiseen työsuhteeseen 1.10.2018 alkaen.

Suurtalouskokin tehtäviin kuuluu mm: ruoanvalmistus (myös erikoisruokavaliot), salityöskentely, astiahuolto sekä tavaroiden tilaaminen ja vastaanotto. Työntekijältä edellytetään hotelli-, ravintola- ja catering-alan (kokki) perustutkintoa, hygieniaosaamistodistusta ja kokemusta vastaavista työtehtävistä. Toinen palkattavista työntekijöistä toimii lisäksi keittiön- ja siivoustoimen esimiestehtävissä.

Kouluravintolassa työskentely edellyttää sosiaalisuutta, joustavuutta sekä halua ja kykyä kohdata eri-ikäisiä lapsia ja nuoria. Katsomme eduksi espanjan kielen taidon (välttämätön esimiestehtävässä).

Palkkaus on sopimuspalkka. Koeaika 6 kk. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Lisäksi toimeen valitun tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitettu rikosrekisteriote.

Työhakemukset tehdään sähköisesti osoitteeseen rehtori@suomalainenkoulu.net. Hakemukseen tulee liittää CV. Tutkinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Haku päättyy perjantaina 27.4.2018 ja haastattelut järjestetään Fuengirolassa viikolla 19.

Lisätietoja

Aurinkorannikon suomalaisessa koulussa noudatetaan espanjalaista työehtosopimusta. Luokanopettajan peruspalkka on 2100 e/ kk ja aineenopettajan 2340 e/ kk. Työsopimukseen kuuluu koulun henkilökunnan lapsille ilmainen koulunkäynti.

Työntekijä voi EU-käytännön mukaisesti valita joko suomalaisen tai espanjalaisen sosiaaliturvan. Molemmissa tapauksissa työntekijä on oikeutettu Espanjassa ilmaiseen terveydenhoitoon.

Fuengirolassa 20.4.2018