Ilmoittautuminen lukioon

Lomake

Lukion ilmoittautumislomake lukuvuodelle 2014-2015

Täytäthän ilmoittautumislomakkeen kohdat huolellisesti. * -merkatut kohdat ovat pakollisia tietoja. Väärien tietojen antaminen voi johtaa opiskelupaikan peruuntumiseen.

Opiskelijan tiedot

Huoltajan tiedot

Opiskeluaika

Mukaan liitettävät asiakirjat

Ilmoittautumislomakkeen täytön yhteydessä voi laittaa mukaan seuraavat liitteet:
(1) todiste Suomen kansalaisuudesta, (2) väestörekisteriote ja (3) viimeisin koulutodistus.

Liitteet voi myös faxata numeroon +34 952 663 108 tai lähettää erillisenä sähköpostina osoitteeseen kanslia(a)suomalainenkoulu.net tai lähettää postitse osoitteeseen:
Aurinkorannikon suomalainen koulu
Calle José Salik 4
29640 Fuengirola (Málaga)
España

Sallitut tiedostotyypit: pdf,doc,docx,jpg,png
Maksimitiedostokoko: 5.0 MB
Lisätyt tiedostot: 0 / 3

Jos opiskelija haluaa ilmoittautua vielä lukuvuoden 2013-2014 jollekin jaksolle, ota yhteys suoraan koulun kansliaan, emilia.saarentola@suomalainenkoulu.net

Alle 18-vuotiaalla opiskelijalla tulee olla nimetty huoltaja Aurinkorannikolla. Asumisjärjestelyistä opiskelija vastaa itse.

KATSO TARKEMMIN KOHTA HAKEUTUMINEN - LUKIO - YLEISTÄ

Ilmoittautuminen tehdään

• täyttämällä kotisivulla oleva sähköinen ilmoittautumislomake
  • ilmoittautumisen jälkeen maksamalla koulusihteerin antamalla viitenumerolla varausmaksu

Koko lukuvuoden opiskelijan tulee täyttää ainevalintakortti ja toimittaa se koululle MAALISKUUN loppuun mennessä.

Jakso-opiskelijan tulee ilmoittaa kurssivalinnat sähköpostitse opinto-ohjaajalle. 1.jakson opiskelijan kurssivalinnat tulee olla opolla HUHTIKUUN loppuun mennessä ja muiden jaksojen opiskelijoiden elokuun loppuun mennessä.

Lisätietoja ilmoittautumisesta:

- kanslia, puh: (+34) 952 476 193, kanslia@suomalainenkoulu.net

- opinto-ohjaaja, anne.porrassalmi@suomalainenkoulu.net

Kun olet ilmoittautunut, otamme Sinuun yhteyttä!

Lukiomaksut

Ilmoittauduttaessa maksetaan varausmaksu 400€. (Mikäli opiskelu koulussamme peruuntuu, varausmaksua ei palauteta)

Lukioon voi ilmoittautua myös yksittäisiksi jaksoiksi. Jaksomaksulasku, jonka koulu lähettää huoltajalle, pitää olla maksettuna ennen jakson alkua. Jaksomaksusta vähennetään maksettu varausmaksu.

Lisätietoja lukiomaksuista.