AURINKORANNIKON SUOMALAINEN KOULU TIEDOTTAA 9.5.2012

Julkaistu: 09.05.12

Liikennekäyttäytyminen
Kun oppilaita tuodaan kouluun aamulla tai haetaan iltapäivällä koulusta, koulu pyytää, että autot pysäköidään asianmukaisesti liikennesääntöjen mukaan. Missään nimessä autoja ei saa pysäköidä pääportin eteen turvallisuussyistä. Koulu toivoo, että kotona puhutaan yhdessä lasten kanssa turvallisesta liikkumisesta  liikenteessä.

Äitienpäivän ohjelmallinen kahvitilaisuus

pidetään la 12.5. klo 10 – 12 pääkoulun pihalla. Päivä on koulupäivä, joten se on pakollinen perusopetuksen oppilaille. Perusopetuksen mahdollisista poissaoloista täytyy sopia rehtorin kanssa. Kahvitilaisuudessa on tarjolla kotitalousryhmän tekemää kakkua.

Löytötavarapöytä
on koulun pihalla koko päivän perjantaina 11.5. Jos kaipaat lapsesi kadonneita vaatteita, tule hakemaan omasi pois! Seuraavan viikon aikana jäljelle jääneet tavarat lähtevät kierrätykseen.

Taloussihteeri
ei ole paikalla 17. – 31.5.

Koulun kirjasto suljetaan kesäloman ajaksi pe 25.5.
Palautattehan kaikki lainakirjat viimeistään perjantaina 25.5. mennessä kirjastoon.

Vesipuistopäivä
järjestetään to 31.5. Aquapark Mijaksessa. Tarkemmat tiedot seuraavassa kotitiedotteessa.

LUKIOASIOITA

Lukion 5. jakson koeviikko