AURINKORANNIKON SUOMALAINEN KOULU TIEDOTTAA 13.2.2012

Julkaistu: 13.02.12

Kirjoittanut: Juha Helvelahti

Koulun kosteusongelmat ja niihin liittyvät korjaustoimet
Joululoman aikana korjattuihin tiloihin on tehty tarkistusmittaukset. Ne osoittavat Ulf Hartellin mukaan, että korjatut tilat ovat kunnossa. Talviloman aikana vaihdetaan lattiamateriaali vielä kolmannen kerroksen kahteen luokkaan (31 ja 33) sekä käytävälle. Toisessa kerroksessa lattiamateriaalit muutetaan luokista 22 ja 24. Samalla tarkistetaan ja säädetään mm. teknisen tilan, opon, erityisopettajan ja luokan 23 ilmanvaihtoa. Koulu haluaa jo tässä vaiheessa muistuttaa, että perusopetuksen vanhempainilta pidetään ke 7.3., jolloin koulun hallitus kertoo ensiksi klo 18-19  luokkien 5-9 vanhemmille ajankohtaiset tiedot korjaustöistä ja  klo 19-20 vuosiluokkien 1-5 oppilaiden vanhemmille. Molemmille ryhmille on lisäksi luokkakohtaiset kokoontumisajat. Paikalle pyritään saamaan myös suomalainen lääkäri. Lopulliset tulokset korjatuista tiloista saadaan maaliskuun loppupuolella, jolloin koteja informoidaan välittömästi tilanteesta.

Yle/Mot
tekee ohjelmaa ulkomailla olevista suomalaisista kouluista. Tv-ryhmä on Aurinkorannikon suomalaisella koululla ke 15.2.

Talviloma
on viikolla 8. Rentouttavaa lomaa!

Henkilökunnan kokous
pidetään to 1.3. klo 13.15 alkaen. Koulupäivä loppuu kaikilta oppilailta ja opiskelijoilta klo 13. Kuitenkin iltapäiväkerho on normaaliin tapaan klo 13-16.

Poistumisharjoitus
pidetään perinteiseen tapaan kevätlukukaudella, nyt viikolla 9. Ennen sitä opettajat käyvät oppilaidensa ja opiskelijoidensa kanssa poistumisreitit läpi ja informoivat ns. kokoontumispaikasta.

Täivaroitus
Terveydenhoitaja muistuttaa näin lomien jälkeen (elo-syyskuu ja tammi-helmikuu) täivaarasta. Jos epäilet lapsellasi liiallista pään raapimista, voit tarkistaa hiukset tiheällä kammalla. Täishampoota saa apteekeista. Lisätietoa asiasta antaa terveydenhoitaja Liisa Kaikkonen, p. 647 892 850
Terveydenhoitajan vastaanottoaika on 4. jaksossa klo 12-13.

Nukketeatterikerho
pidetään ti 13.3., to 15.3. ja 20.3. klo 17-19. Kerho on tarkoitettu 4. luokasta ylöspäin. Kerhoa vetää Kirsi-Marja Sopanen. Ilmoittautuminen sähköpostilla
kirsi-marja.sopanen@suomalainenkoulu.net.

Liikuntakerhot
Pienten pelikerho 0. – 4. lk tiistaisin, opettaja Heleena Kullas
Pelikerho 3. – 4. lk keskiviikkoisin klo 15-13, opettaja Janne Kankainen

LUKIOASIAT

YO-kokeet
jatkuvat 13. – 15.2. B-tiloissa kielten kuullunymmärtämiskokeilla. B-tila on ko. ajan pois opetuskäytöstä. Ns. kirjalliset kokeet pidetään 12. – 26.3.2012.

3. jakson kokeiden palautukset
pidetään to 16.2. klo 8-11 erillisen lukujärjestyksen mukaan. Uusintakokeeseen pitää ilmoittautua viimeistään pe 17.2.

3. jakson uusintakoe
järjestetään ke 29.2. klo 16-19.