< AURINKORANNIKON SUOMALAINEN KOULU TIEDOTTAA 14.3.2017

AURINKORANNIKON SUOMALAINEN KOULU TIEDOTTAA 5.4.2017

JULKAISTU: 05.04.2017

OPINTOJEN EDISTYMISEN SEURANTA PERUSOPETUKSESSA

Kolmen viimeisen viikon aikana perusopetuksen oppilaat ja heidän huoltajansa ovat tehostetusti saaneet jokaisessa oppiaineessa palautetta oppilaan opintojen edistymisestä ja työskentelystä. Palautetta on annettu kirjallisesti tai suullisesti arviointikeskusteluissa.

Koulu toivoo, että kotona yhdessä keskustellaan oppilaan saamasta palautteesta. Mikäli haluat keskustella oppilaan saamasta palautteesta tarkemmin tai kotona on huoli oppilaan edistymisestä, ota mahdollisimman pian yhteyttä luokanopettajaan/-ohjaajaan, oppiaineen opettajaan, erityisopettajaan tai apulaisrehtoriin.

5. JAKSON LUKUJÄRJESTYKSET

5. jakso alkaa maanantaina 10.4. Oppilaiden ja opiskelijoiden uudet lukujärjestykset näkyvät Wilmassa.

ESPANJAN TEEMAVIIKKO 10.-12.4.2017

Ensi viikolla vietetään perinteistä Espanjan teemaviikkoa. Maanantai ja tiistai ovat tavallisia koulupäiviä lukujärjestyksen mukaisesti. Päivänavauksissa ja eri oppiaineiden oppitunneilla käsitellään espanjalaista ja latinalaisen Amerikan kulttuuria.

Keskiviikkona 12.4. esi- ja perusopetuksen oppilaat sekä lukion opiskelijat ovat retkillä. Koulupäivän pituus keskiviikkona on pääsääntöisesti klo 9-13. Jokaisen luokan luokanopettaja, luokanohjaaja tai ryhmänohjaaja tiedottaa ryhmänsä retkipäivästä tarkemmin Wilmassa.

PÄÄSIÄISLOMA 13.-14.4.2017

Koulun pääsiäisloma on 13.-14.4. Espanjassa ei vietetä toista pääsiäispäivää, joten maanantai 17.4. on lukujärjestyksen mukainen koulupäivä.

KOULUARVIOINTI

Koulu pyytää huoltajia täyttämään Wilmassa näkyvän perusopetuslain 21. pykälän mukaisen koulutuksen arvioinnin. Arviointilomake aukeaa maanantaina 24.4. ja on avoinna 5.5. saakka.

Tarkemmat ohjeet arviointilomakkeen täyttöön löytyvät Wilmasta Tiedotteet-kohdasta.

Mikäli arvioinnin täyttämisessä Wilmassa on ongelmia, ota yhteyttä koulusihteeri Emilia Saarentolaan emilia.saarentola@suomalainenkoulu.net.

TORSTAI-TORI 6.4. KLO 13-15

Seuraava keke-oppilaiden järjestämä kierrätystori pidetään torstaina 6.4. Oppilaat ja kotiväki voivat tuoda ehjiä, hyväkuntoisia kodin käyttöesineitä, vaatteita, kirjoja, leluja yms. myytäväksi (tuotto menee kummioppilaallemme Melvinille ja keke-oppilaat toimivat myyjinä) tai vaihdettavaksi. Voit vaihtaa omaan hyväkuntoiseen tuotteeseesi haluamasi tuotteen myyntipöydästä. Voit tuoda myytäväksi tarkoitettuja tuotteita opettajanhuoneeseen, merkitse selvästi: KEKE-torille. Myymättä/vaihtamatta jääneet tuotteet laitetaan seuraavaan toripäivään, Hondurasin kontteihin tai muuhun kierrätykseen.