< AURINKORANNIKON SUOMALAISEN KOULUN GOLFKILPAILU

AURINKORANNIKON SUOMALAINEN KOULU TIEDOTTAA 28.11.2017

JULKAISTU: 28.11.2017

VANHEMPAINYHDISTYKSEN MYYJÄISET TORSTAINA 30.11.
Vanhempainyhdistyksen myyjäiset järjestetään torstaina 30.11. klo 14 – 16. Samaan aikaan myös yrittäjäkerhon oppilasyrittäjät myyvät omia tuotteitaan. Torstain lukujärjestykseen myyjäiset eivät vaikuta, vaan torstaina opiskellaan lukujärjestyksen mukaisesti. Poikkeuksen muodostavat oppilasyrittäjät, jotka alkavat rakentaa yritystensä myyntipisteitä klo 12. Heidän koulupäivänsä loppuu klo 16 aikoihin, kun myyntitila on saatu siistittyä.

3. JAKSO ALKAA 4.12.
Kolmas jakso alkaa maanantaina 4.12. Perusopetuksen oppilaille saattaa tulla pieniä muutoksia lukujärjestykseen. Lukiolaisten lukujärjestys määrittyy valittujen kurssien mukaan.

ITSENÄISYYSPÄIVÄN JUHLALLISUUDET TIISTAINA 5.12.
Koulumme itsenäisyyspäivän juhlallisuudet koostuvat kahdesta eri osasta. Aamulla klo 10 – 11 koko koulu, lukio mukaan lukien, kokoontuu yhteiseen itsenäisyyspäivän tapahtumaan lippukulkueineen, puheineen ja Maamme-lauluineen. Tämä tapahtuma on tarkoitettu vain koulun omalle väelle.

Illalla klo 17 – 20 koululla järjestetään itsenäisyyspäivän iltatilaisuus, johon myös vanhemmat ovat tervetulleita. Vanhemmille on Wilman kautta lähetetty kysely osallistumisesta. Pyydämme täyttämään sen, jotta illan ohjelmasta vastaava työryhmä voi suunnitella luokkatilojen käytön. Illan ohjelmassa on luokkien suunnittelemia, Suomeen ja suomalaisuuteen liittyviä työpajoja. Lukiolla järjestetään samaan aikaan lukiolaisten oma gaalatilaisuus.

Tiistaina 5.12. kaikkien oppilaiden ja opiskelijoiden koulupäivä loppuu viimeistään klo 14. Iltapäiväkerhotoiminta loppuu myös klo 14.

HENKILÖKUNNAN KOKOUS MAANANTAINA 11.12.
Henkilökunnan kokous järjestetään maanantaina 11.12. klo 14.15 alkaen, jonka vuoksi oppilaiden ja opiskelijoiden koulupäivä loppuu viimeistään klo 14. Muistakaa noutaa oppilaat heti klo 14, sillä koululla ei ole valvontaa koulupäivän jälkeen pihaan jääville oppilaille. Iltapäiväkerho järjestetään normaalisti, mutta muita kerhoja ei pidetä.

TORSTAIN 21.12. KOULUPÄIVÄ JA JOULUJUHLA
Torstaina 21.12. koulupäivä alkaa kaikilla oppilailla ja opiskelijoilla klo 9 ja loppuu klo 13. Päivän ohjelmassa on jouluista touhuilua oman luokan/ryhmän kanssa. Iltapäiväkerhoa ei pidetä.

Joulujuhla järjestetään omalla koululla klo 17.30 – noin klo 20.15. Joulujuhlan tarkemmasta aikataulusta ilmoitetaan myöhemmin Wilma-viestillä. Joulujuhlaan ovat myös huoltajat tervetulleita.

KEVÄTLUKUKAUDEN ALOITUS MAANANTAINA 8.1.2018
Kevätlukukausi alkaa maanantaina 8.1.2018 perusopetuksen oppilailla klo 9 luokanopettajan/luokanohjaajan tunnilla. Klo 10 eteenpäin opiskellaan lukujärjestyksen mukaisesti. Lukiolaiset opiskelevat lukujärjestyksen mukaisesti.

ILMOITTAUTUMINEN LUKUVUODELLE 2018 – 2019
Ilmoittautuminen seuraavalle lukuvuodelle 2018 – 2019 alkaa maanantaina 22.1. klo 9 Espanjan aikaa sekä sähköisesti että koulun kansliassa. Ilmoittautumisohjeet tulevat koulun kotisivuille joulukuun alkupuolella. Pyydämme tutustumaan ohjeisiin huolellisesti.