< AURINKORANNIKON SUOMALAINEN KOULU TIEDOTTAA 1.9.2017

AURINKORANNIKON SUOMALAINEN KOULU TIEDOTTAA 25.9.2017

JULKAISTU: 25.09.2017

KODIN JA KOULUN PÄIVÄ
Perjantaina 29.9. vietämme valtakunnallista Kodin ja koulun päivää. Vanhemmat ovat tervetulleita tutustumaan kouluun ja osallistumaan päivän aktiviteetteihin klo 9 – 11 välisenä aikana. Oppilaiden koulupäivä noudattaa normaalia perjantain lukujärjestystä.
Ohjelma:
•    kotiväelle kahvit koulun ala-aulassa klo 9 – 10.30
•    luokissa avoimet ovet, eli tervetuloa seuraamaan opetusta klo 9 - 11
•    monitoimitilassa klo 9 alkaen
        - Yhteisötaideteos (Sannamari Pirttinen): Suomi100-aiheinen Maailman suurin värityskirja, jota luokat ja myös kotiväki voivat käydä värittämässä
        - 100moods-kuvateos heijastettuna seinille
        - taustalla suomalaista musiikkia

KEKE-TORI 3.10. KLO 13 - 15
Tervetuloa kierrättämään tarpeetonta tavaraa ja tekemään löytöjä koulun kestävän kehityksen ryhmän järjestämälle keke-torille. Keke-torilla voi ostaa tai vaihtaa tuotteita. Voit tuoda koululle hyväkuntoista, ehjää ja puhdasta tavaraa keke-oppilaiden myytäväksi. Tuotua tavaraa vastaan voit ottaa torilta mukaasi myyntituotteita ilmaiseksi. Ylijääneet tuotteet toimitetaan hyväntekeväisyyteen ja myynnistä kertyneet voitot tilitetään koulun kummioppilaille ja koulun keke-toimintaan.

VANHEMPAINYHDISTYKSEN KALENTERIKUVAUS
Vanhempainyhdistyksen perinteinen kalenterikuvaus järjestetään 3. –  4.10. Jokaisesta luokasta otetaan kuva, joka painetaan vanhempainyhdistyksen myymään kalenteriin. Kalenterista saadut tuotot käytetään vanhempainyhdistyksen toimesta koulun oppilaiden ja opiskelijoiden hyväksi.

LUKION KAHVILAN TEEMAVIIKOT
Lukion kahvilassa järjestetään syksyn aikana välillä erilaisia teemaviikkoja. Viime viikon teemana oli Suomi, jolloin kahvilassa ja välipalalla oli myynnissä esim. karjalanpiirakoita ja marjapuuroa. Seuraavan teemaviikon aiheena on Espanja.

FERIALOMA 9. – 15.10.
Koulun ferialomaa vietetään viikolla 41. Tällä viikolla myös koulun kanslia on suljettu.

POSITIIVISEN PEDAGOGIIKAN KOULUTUS HENKILÖKUNNALLE 17. JA 18.10.

Ferialoman jälkeisellä viikolla koulun henkilökunnalle järjestetään positiivisen pedagogiikan koulutus. Koulutuksen takia sekä tiistaina 17.10. että keskiviikkona 18.10. koulupäivä päättyy kaikilla perusopetuksen ja lukion oppilailla ja opiskelijoilla klo 14. Iltapäiväkerho toimii normaalisti, mutta muita kerhoja ei pidetä.

ARVIOINTITIEDOTE
Syksyn arviointitiedote jaetaan koteihin ferialomaviikon jälkeen. Tutustukaa arviointitiedotteeseen ja palauttakaa se allekirjoitettuna koululle. Jos arviointitiedote herättää kysymyksiä, niin ottakaa yhteyttä luokanopettajaan/luokanvalvojaan/ryhmänohjaajaan tai aineenopettajaan.

2.JAKSO
2.jakso alkaa keskiviikkona 4.10. Lukujärjestyksiin saattaa tulla pieniä muutoksia perusopetuksen puolella, joten tarkistakaa lukujärjestykset Wilmasta. Lukiolaisten lukujärjestyksiin vaikuttavat 2.jakson kurssivalinnat. Jos kurssivalinnat mietityttävät, niin kääntykää opinto-ohjaaja Anne Porrassalmen puoleen.