< AURINKORANNIKON SUOMALAINEN KOULU TIEDOTTAA 5.4.2017

AURINKORANNIKON SUOMALAINEN KOULU TIEDOTTAA 25.4.2017

JULKAISTU: 25.04.2017

KOULUARVIOINTI

Koulu pyytää huoltajia yhdessä lastensa kanssa täyttämään Wilmassa näkyvän koulutuksen arviointilomakkeen. Tällä kyselyllä haluamme selvittää mielipiteitänne Aurinkorannikon suomalaisesta koulusta, sen antamasta opetuksesta ja koulun toiminnasta. Koulutuksen arviointi sisältyy perusopetuslain 21. ja lukiolain 16. pykälään, ja sen tarkoituksena on turvata perusopetus- ja lukiolain toteutuminen ja tukea koulutuksen kehittämistä sekä parantaa oppimisen edellytyksiä.

Kouluarviointi voidaan täyttää haluttaessa jokaisesta oppilaasta/opiskelijasta erikseen. Tarkemmat ohjeet arviointilomakkeen täyttöön löytyvät Wilmasta Tiedotteet-kohdasta. Arviointilomake on avoinna 5.5. saakka.

Mikäli arvioinnin täyttämisessä Wilmassa on ongelmia, ota yhteyttä koulusihteeri Emilia Saarentolaan emilia.saarentola@suomalainenkoulu.net.

HENKILÖKUNNAN KOKOUS TORSTAINA 27.4.
Torstaina 27.4. koulupäivä päättyy henkilökuntakokouksen vuoksi kaikilta viimeistään klo 14.00 sekä peruskoulussa että lukiossa. Iltapäiväkerho toimii normaalisti, muita kerhoja ei pidetä.

KIRJAN JA RUUSUN PÄIVÄ PERJANTAINA 28.4.

Kirjasto on auki perjantaina 11–14

Lukupalkinto
Luokanopettajat ja luokanohjaajat sekä lukion ryhmänohjaajat valitsevat luokaltaan ahkerimman tai innokkaimman lukijan. Lukija palkitaan ruusulla.

Vinkkaa kirjaa
Vinkkaa kaverillesi pe 28.4. jotakin kirjastosta löytyvää kirjaa, jonka olet aikaisemmin lukenut. Palkinnoksi saat jäätelölahjakortin lukion kahvilaan.

Lainaa kirja!
Jokainen ke 26.4. - pe 28.4. kirjan kirjastosta lainannut henkilö saa kirjastosta lahjaksi kirjanmerkin. Kirjanmerkin antaa joko opettaja tai kirjaston aukioloaikoina kirjastovanhempi.

Lukudiplomi-kuvituskilpailun julkistaminen
Perjantaina avataan lukudiplomin suunnittelukilpailu.

Toivo kirjaa kirjastoon!
Minkä kirjan haluaisit koulumme kirjastoon kaikkien lainattavaksi? Kirjoita paperilapulle kirjan ja kirjailijan nimi ja laita se laatikkoon. Laatikko on kirjastossa 24.4.-12.5.

TALENT –TAPAHTUMA PERJANTAINA 28.4.
Perjantaina 28.4. klo 9.05-10.45 järjestetään Talent –tapahtuma, jossa halukkaat oppilaat esittävät erityisosaamistaan.

VAPPU 1.5.

Vappupäivä on vapaapäivä koulusta.

LIIKUNTAKARNEVAALIT 9.5.2017

Liikkuva koulu -toiminnan hengessä järjestetään koko koulun liikuntakarnevaalit tiistai-iltapäivällä 9.5. siten, että lukiolaiset ovat frisbeegolfradalla klo 12.00-15.00 ja eskari-9. luokka Santa Fen kentällä klo 11.30-14.00.
Santa Fen kentällä on jokaisen luokan oppilaiden suunnittelemia toiminnallisia liikuntapisteitä, joita oppilaat kiertävät iltapäivän aikana. Liikuntakarnevaalit päättyvät noin klo 13.55, jolloin huoltajat hakevat oppilaat Santa Fen kentältä.

Iltapäiväkerho toimii normaalisti. Muita kerhoja ei pidetä.

Kotiväki on lämpimästi tervetullut mukaan liikuntakarnevaaleille!

VANHEMPAINYHDISTYKSEN JA 9.LK:N DISCO 11.5.

Vanhempainyhdistys ja 9. luokka järjestävät 1.-9.-luokan oppilaille discon koulun monitoimitilassa 11.5. illalla. 9. luokka kerää discon avulla varoja luokkaretkeä varten. Discossa on kahvio, jossa on myynnissä mm. leivonnaisia ja kahvia. Ysit järjestävät discoon kasvomaalausta ja muuta ohjelmaa. Discoon ilmoittaudutaan palauttamalla ilmoittautumislomake luokanvalvojalle viimeistään 4.5. Tervetuloa mukaan viettämään hauskaa iltaa!

VANHEMPAINYHDISTYS

Vanhempainyhdistyksen kokous torstaina 4.5. klo 18 alkaen lukiolla.

Kirpparitapahtuma oppilaille/opiskelijoille ja huoltajille torstaina 18.5. klo 14-16 pääkoulun pihassa.
Pöytävaraukset pekkanen.ritva@gmail.com

Tervetuloa!