< KORKEIMMAN HALLINTO-OIKEUDEN PÄÄTÖS 24.10.2017

AURINKORANNIKON SUOMALAINEN KOULU TIEDOTTAA 25.10.2017

JULKAISTU: 25.10.2017

HALLOWEEN-JUHLA PERJANTAINA 27.10.
Perjantaina 27.10. oppilaskunnan hallitus järjestää koululla halloween-ohjelmaa perusopetuksen oppilaille. Luvassa on kauhukäytävä ja disco. Jos halloween-ohjelma ei oppilasta kiinnosta, hän voi etukäteen valita osallistuvansa vaihtoehtoiseen ohjelmaan. Perjantaina saa halutessaan pukeutua halloween-teeman mukaisesti, mutta kaikkein hurjimmat puvut kannattaa jättää kotiin, jotta päivä sujuu mukavasti myös koulun pienimpien oppilaiden osalta.

HENKILÖ- JA OPETTAJAKUNNAN KOKOUS 30.10.
Henkilö- ja opettajakunnan kokous järjestetään maanantaina 30.10. klo 14 alkaen. Kaikkien perusopetuksen oppilaiden ja lukiokoulutuksen opiskelijoiden koulupäivä päättyy viimeistään klo 14. Iltapäiväkerho toimii normaalisti, mutta muita kerhoja ei järjestetä.

VAPAAPÄIVÄ KESKIVIIKKO 1.11.
Keskiviikko 1.11. on Espanjassa pyhäinpäivä ja yksi tärkeimmistä kansallisista juhlapäivistä. Myös koulu on kiinni kyseisenä päivänä.

YRITTÄJYYDEN TEEMAVIIKKO 6. – 10.11.
Koululla järjestetään viikolla 45 yrittäjyyden teemaviikko. Viikon aikana oppilaat tutustuvat yrittäjyyteen tapaamalla ja haastattelemalla paikallisia yrittäjiä. Oppilaat voivat halutessaan myös perustaa pieniä yrityksiä, jotka voivat myydä tuotteitaan/palveluitaan koulun vanhempainyhdistyksen järjestämissä joulumyyjäisissä torstaina 30.11.

KANSLIAPUHELIMEN KÄYTTÖ
Oppilas voi koulupäivän aikana olla kiireellisissä ja tärkeissä asioissa yhteydessä huoltajiin käyttämällä kanslian puhelinta. Puhelin on tarkoitettu välttämättömään yhteydenpitoon, ei esim. kaverivierailujen sopimiseen.

MAAILMAN SUURIN VANHEMPAINILTA KESKIVIIKKONA 8.11.
Koulullamme järjestetään yhtä aikaa Suomen koulujen kanssa maailman suurin vanhempainilta. Illan tarkoituksena on sitouttaa ja innostaa vanhemmat mukaan koulumaailman muutokseen. Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan koulumaailman uusista tuulista! Tiedotamme illan sisällöstä tarkemmin Wilma-viestillä.

100 ASKELTA SUOMEN TULEVAISUUTEEN- PÄÄTÖSSEMINAARI
Aurinkorannikon suomalainen koulun lukio oli viime keväänä mukana Kansanvalistusseuran organisoimassa 100 askelta Suomen tulevaisuuteen kansalaiskeskustelussa. Useilla paikkakunnilla järjestetty keskustelu kartoitti suomalaisten ajatuksia suomalaisesta yhteiskunnasta ja sen tulevaisuudesta. Sofia opisto järjestää kansalaiskeskustelun päätösseminaarin lauantaina 11.11. klo 13 alkaen. Päätösseminaarissa julkaistaan Fuengirolan keskustelun tulokset ja avataan lukion keskustelun sisältöjä. Seminaarin juhlapuhujana on toimittaja Rauli Virtanen. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Kiitokseksi lukion osallistumisesta kansalaiskeskusteluun, saamme toimittaja Rauli Virtasen vierailemaan ja puhumaan lukiolle perjantaina 10.11. klo 13 alkaen.

KEKE-TORI 7.11.
Seuraava kestävän kehityksen ryhmän järjestämä keke-tori pidetään tiistaina 7.11. klo 13 – 15.