< AURINKORANNIKON SUOMALAINEN KOULU TIEDOTTAA 18.8.2017

AURINKORANNIKON SUOMALAINEN KOULU TIEDOTTAA 1.9.2017

JULKAISTU: 04.09.2017

KOTIVÄENILLAT
Syyskuun aikana kotiväeniltoja järjestetään seuraavasti:
•    6.9. lukion kotiväenilta klo 18 alkaen lukiolla
•    13.9. eskari – 5.luokan kotiväenilta klo 18 alkaen koululla
•    19.9. 6.-9.luokan kotiväenilta klo 18 alkaen koululla

RYHMÄYTYMISPÄIVÄ LAUANTAINA 9.9.
Koulumme ryhmäytymispäivää vietetään lauantaina 9.9. klo 10 - 13. Joillakin luokilla päivä alkamis- tai päättymisaika voi poiketa tästä. Jokainen luokanopettaja, luokanohjaaja ja ryhmänohjaaja lähettää tarkemman tiedotteen päivän ohjelmasta.

KIRJASTO
Ensi viikosta alkaen lasten- ja nuorten kirjasto on auki joka päivä klo 8.50 – 10.00 sekä 13.00 – 14.10.

KODIN JA KOULUN PÄIVÄ
Valtakunnallista kodin ja koulun päivää vietetään perjantaina 29.9. Vanhemmat ovat päivän aikana tervetulleita koululle tutustumaan koulun arkeen, seuraamaan opetusta ja osallistumaan päivän aktiviteetteihin klo 9 – 11 välisenä aikana. Kodin ja koulun päivän tarkemmasta ohjelmasta informoidaan erillisellä wilmatiedotteella.

LÄKSYPARKKI

•    Läksyparkki on tarkoitettu ala- ja yläkoululaisille kotitehtävien suorittamista varten. Läksyparkki alkaa välitunnin jälkeen. Läksyparkkiin tulijat tulevat ala-aulaan, josta läksyparkin ohjaaja hakee luokkatilaan.
•    Läksyparkkiin voi tulla seuraavista syistä:
o    Luokanopettaja/-ohjaaja voi määrätä oppilaan läksyparkkiin kotitehtävien laiminlyönnin seurauksena.
o    Läksyparkkiin voi tulla myös satunnaisesti/säännöllisesti omasta tahdosta tai huoltajan pyynnöstä. Huoltaja ottaa yhteyttä läksyparkki-tarpeesta luokanopettajaan tai luokanohjaajaan. Jos oppilas tarvitsee erityistä tukea läksyjen tekemiseen, sitä antavat erityisopettajat LÄKSYTUKI-ryhmässä.
•    Läksyparkkeja järjestetään maanantaisin klo 14 – 16, tiistaisin klo 8 – 9 ja 14 – 15, keskiviikkoisin klo 8 – 9 ja 14 – 16, torstaisin klo 8 – 9 ja perjantaisin klo 8 – 9.

VANHEMPAINYHDISTYS TIEDOTTAA
Koulun vanhempainyhdistys järjestää koulun vanhemmille tapas-illan torstaina 7.9. klo 18 alkaen lukiolla. Tervetuloa tapaamaan toisia vanhempia ja tutustumaan alueen harrastusmahdollisuuksiin.

SKEITTI- JA POTKULAUDAT SEKÄ RULLALUISTIMET
Koulun järjestyssääntöjen mukaan oppilaat eivät saa tuoda skeitti- tai potkulautoja eikä rullaluistimia koulualueelle.

YLIOPPILASKIRJOITUKSET
Syksyn ylioppilaskirjoitukset alkavat kuullunymmärtämiskokeella 11.9. Kirjalliset kokeet alkavat 15.9.