< ILMOITTAUTUMISOHJEIDEN TÄYDENNYS JATKAVILLE OPPILAILLE JA OPISKELIJOILLE

AURINKORANNIKON SUOMALAINEN KOULU TIEDOTTAA 17.1.2018

JULKAISTU: 17.01.2018

ILMOITTAUTUMINEN
Koko lukuvuoden koulussa opiskelevien ja koko ensi lukuvuodeksi jatkavien oppilaiden ja opiskelijoiden on mahdollista ilmoittautua kouluun jatkavana oppilaana/opiskelijana tämän viikon perjantaihin 19.1. saakka. Ilmoittautumiskaavakkeita on saatavilla koulun kansliassa. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee maksaa varausmaksu (400€/oppilas) ja toimittaa tarvittavat liitteet.

Muiden kun jatkavien oppilaiden/opiskelijoiden ilmoittautuminen alkaa maanantaina 22.1. klo 9 Espanjan aikaan. Ilmoittautua voi sekä koulun kansliassa että sähköisesti koulun kotisivuilta avautuvan ilmoittautumislinkin kautta. Pyydämme tutustumaan huolella koulun kotisivuilla oleviin ilmoittautumisohjeisiin ja tarvittaviin liitteisiin.

HENKILÖ- JA OPETTAJAKUNNAN KOKOUS 24.1.
Henkilö- ja opettajakunnan kokous järjestetään keskiviikkona 24.1. klo 14.15 alkaen. Kaikkien perusopetuksen oppilaiden ja lukiokoulutuksen opiskelijoiden koulupäivä päättyy viimeistään klo 14.

Iltapäiväkerho toimii normaalisti, mutta muita kerhoja ei järjestetä. Oppilaille ei ole järjestetty koulun pihalla valvontaa koulun loppumisen jälkeen, joten toivomme, että oppilaat haetaan koululta heti klo 14.

3. JAKSON ARVIOINTIVIIKKO JA 4. JAKSON ALOITUS
Lukion 3. jakson arviointiviikko alkaa keskiviikkona 31.1.

4. jakso alkaa torstaina 8.2. Jakson vaihtuminen saattaa näkyä perusopetuksen oppilailla lukujärjestysmuutoksina.

AURINKORANNIKON KAMARIKUORON KONSERTTI 1.2.
Aurinkorannikon kamarikuoro järjestää torstaina 1.2. hyväntekeväisyyskonsertin jonka tuotto lahjoitetaan koulumme stipendirahastoon. Konsertti järjestetään Benalmadenassa Arroyo de la Mielin kirkossa Parroquia de la Inmaculada Concepción klo 16 alkaen.

KEVÄTLUKUKAUDEN KERHOT

Kevätlukukauden kerhotoiminta alkaa maanantaina 22.1. Ohessa tiedote kerhoista. Kerhotiedote lähetetään myös Wilma-viestinä.