< AURINKORANNIKON SUOMALAINEN KOULU TIEDOTTAA 16.2.2017

AURINKORANNIKON SUOMALAINEN KOULU TIEDOTTAA 14.3.2017

JULKAISTU: 14.03.2017

OPPILAIDEN JA OPISKELIJOIDEN TAPATURMAVAKUUTUS
Jatkossa oppilaat ja opiskelijat on kouluaikana vakuutettu koulun puolesta vakuutusyhtiö Allianzissa. Vakuutus on voimassa koulumatkoilla vain siinä tapauksessa, että kuljetaan suoraan koulusta kotiin ja kotoa kouluun. Jos oppilas tai opiskelija poikkeaa esimerkiksi kauppaan tai vierailee ystävänsä luona ja jatkaa sitten matkaansa, ei vakuutus ole enää voimassa.

YHTEYS KOTIIN
On erittäin tärkeää, että koululla on jokaisen oppilaan ja opiskelijan huoltajien sellainen puhelinnumero, josta huoltajan tarvittaessa tavoittaa koulupäivän aikana.

VANHEMPAINYHDISTYKSEN RETKIPÄIVÄ 23.3.
Retkipäivän takia esi- ja peruskoulussa sekä lukiossa on vapaapäivä. Vapaapäivä korvataan lauantain 25.3. koulupäivällä.

LAUANTAITYÖPÄIVÄ 25.3.

Esi- ja perusopetuksessa sekä lukiokoulutuksessa on koulupäivä lauantaina 25.3. klo 9 – 13 torstain lukujärjestyksen mukaan.

HENKILÖKUNNAN KOKOUS MAANANTAINA 27.3.
Maanantaina 27.3. koulupäivä päättyy henkilökuntakokouksen vuoksi kaikilta viimeistään klo 14.00 sekä peruskoulussa että lukiossa. Iltapäiväkerho toimii normaalisti, muita kerhoja ei pidetä.

LÖYTÄTAVARAT
Koululle on kertynyt suuri määrä löytötavaroita. Voitte hakea löytötavarat pääkoulun alakertaan menevien portaiden tasanteelta. Paikka on merkitty kylteillä. Hakemattomat vaatteet lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen, jos niitä ei ole haettu 7.4. mennessä.

5. JAKSON LUKUJÄRJESTYKSET
5. jakso alkaa maanantaina 10.4. Oppilaiden ja opiskelijoiden uudet lukujärjestykset näkyvät jo Wilmassa.