< AURINKORANNIKON SUOMALAINEN KOULU TIEDOTTAA 17.1.2018

AURINKORANNIKON SUOMALAINEN KOULU TIEDOTTAA 14.2.2018

JULKAISTU: 14.02.2018

VANHOJEN-PÄIVÄ PERJANTAINA 16.2.

Vanhojen päivän tanssit järjestetään koululla perjantaina 16.2. Oppilaiden ja opiskelijoiden lisäksi pukuloistoa ja tansseja ovat tervetulleet seuraamaan tanssijoiden kotiväki ja muut läheiset.

HENKILÖKUNNAN KOKOUS TIISTAINA 20.2.

Henkilökunnan kokous järjestetään tiistaina 20.2. klo 14.15 alkaen, jonka vuoksi oppilaiden ja opiskelijoiden koulupäivä loppuu viimeistään klo 14. Muistakaa noutaa oppilaat heti klo 14, sillä koululla ei ole valvontaa koulupäivän jälkeen pihaan jääville oppilaille. Iltapäiväkerho järjestetään normaalisti, mutta muita kerhoja ei pidetä.

KESTÄVÄN KEHITYKSEN VIIKKO VIIKOLLA 9

Viikolla 9 koululla on kestävän kehityksen keke-viikko. Viikon aikana järjestetään aiheeseen liittyvä aamunavaus, keskustellaan kestävästä kehityksestä tunneilla ja torstaina 1.3. monitoimitilassa järjestetään keke-messut koulun oppilaille ja opiskelijoille.  Järjestelyvastuussa keke-messuista ovat esiopetuksen lapset ja 2. luokan oppilaat.

KOULUN TALVILOMA 5. – 11.3.

Koulun talvilomaa vietetään viikolla 10. Tällöin myös koulun kanslia on suljettuna.

KEVÄÄN YLIOPPILASKIRJOITUKSET

Kevään ylioppilaskirjoitukset alkoivat maanantaina 12.2. äidinkielen tekstitaidon kokeella. Loput ylioppilaskokeet järjestetään 12.3. – 26.3. välisenä aikana.

VANHEMPAINYHDISTYKSEN RETKIPÄIVÄ TORSTAINA 15.3. JA LAUANTAIN KOULUPÄIVÄ 17.3.

Koulun vanhempainyhdistys järjestää retkipäivän torstaina 15.3. Retkipäivän kohteista tiedotetaan erillisellä tiedotteella. Retket ovat koulun oppilaille ja opiskelijoille sekä kotiväelle ilmaisia. Retkipäivä on vapaapäivä koulusta osallistui retkille tai ei. Vapaapäivä korvataan saman viikon lauantaina, joilloin kaikilla oppilailla ja opiskelijoilla on koulua torstain lukujärjestyksen mukaisesti klo 9 – 13 välisenä aikana.