< AURINKORANNIKON SUOMALAINEN KOULU TIEDOTTAA 14.2.2018

AURINKORANNIKON SUOMALAINEN KOULU TIEDOTTAA 11.5.2018

JULKAISTU: 11.05.2018

KOULUARVIOINTIKYSELY HUOLTAJILLE

Kouluarviointikysely huoltajille on auki Wilmassa tämän viikon loppuun. Viimeinen päivä vastata kyselyyn on sunnuntai 13.5. Vastaukset ovat tärkeitä koulun kehittämisen kannalta.

HENKILÖKUNNAN KOKOUS KESKIVIIKKONA 23.5.

Henkilökunnan kokous on keskiviikkona 23.5. klo 14.15 alkaen. Oppilaiden ja opiskelijoiden koulupäivä päättyy viimeistään klo 14. Iltapäiväkerho toimii normaalisti, mutta muita kerhoja ei järjestetä. Oppilaat tulee hakea koulusta heti klo 14 sillä pihalle ei ole järjestetty valvontaa kokouksen ajaksi.

9.LUOKAN TIETO- JA VIESTINTÄTEKNOLOGINEN KOULUTUS JA TET-PÄIVÄT

9. luokkalaisille järjestetään jatko-opintoihin valmistava tvt-koulutus 21. – 23.5. Koulupäivien pituus tvt-koulutuksen aikana on klo 9 – 13. Tvt-koulutuksen jälkeen 9.luokalla alkaa työelämään tutustumisjakso (tet) 24. – 30.5.

5. JAKSON ARVIOINTIVIIKKO

Lukion viidennen jakson arviointiviikko järjestetään 23. – 30.5.

VIIMEISEN KOULUVIIKON OHJELMA ESKARI – 8.LUOKKA

Koululla järjestetään hyvinvointipäivät 28. – 30.5. Hyvinvointipäivinä oppilailla on ohjelmaa jonka suunnitteluun he ovat itse osallistuneet. Päivien aikana järjestetään mm. koulun Talent-tilaisuus (oppilaiden omia esityksiä joista kaikki osallistujat saavat kunniakirjan), kummiluokka- ja Kiva-koulu toimintaa, luokkien omaa toimintaa ym. Hyvinvointipäivien aikana koulua on klo 9 – 13. Iltapäiväkerho toimii normaalisti, mutta muita kerhoja ei järjestetä.

Torstaina 31.5. koko koululla on retkipäivä, joka suuntautuu Aquapark Mijas vesipuistoon. Retkipäivän aikataulusta tulee erillinen Wilma-viesti. Retkipäivänä ei ole iltapäiväkerhoa.

Perjantaina 1.6. koulupäivän pituus on klo 9 – 13. Osa oppilaista on kevätjuhlan kenraaliharjoituksissa ja loput oppilaat ovat koululla oman luokanopettajan/luokanohjaajan kanssa. Iltapäiväkerhoa ei järjestetä.

KEVÄTJUHLA 2.6.

Koulumme kevätjuhla järjestetään lauantaina 2.6. klo 11 alkaen IPV Palace & Spa -hotellissa Sohailin linnan vieressä. Samassa juhlassa juhlitaan myös lakkiaisia. Juhlasta tiedotetaan tarkemmin Wilma-viestillä. Jos oppilas/opiskelija ei osallistu kevätjuhlaan, voi todistuksen noutaa koulun kansliasta 4.6. alkaen juhannukseen asti ja uudelleen 1.8. alkaen. Jos oppilas/opiskelija lähtee Suomeen ennen kevätjuhlaa eikä palaa enää kouluumme, postitetaan todistus. Pyydämme, että huoltajat tai oppilas/opiskelijat käyvät tarkistamassa kansliassa, että Suomen osoite on oikea ja ilmoittamassa mahdolliset muutokset.