< AURINKORANNIKON SUOMALAINEN KOULU TIEDOTTAA 25.4.2017

AURINKORANNIKON SUOMALAINEN KOULU TIEDOTTAA 16.5.2017

JULKAISTU: 16.05.2017

KYTKE-PROJEKTIN TYÖPAJAT 18.-19.5.

Walter ry on yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää kulttuurien välistä vuorovaikutusta
lasten ja nuorten parissa. Yksi Walter ry:n vetämistä projekteista on KYTKE- projekti, jonka tavoitteena on edistää kulttuurien välistä vuorovaikutusta yhteisen tekemisen kautta, keskeisinä arvoina  muiden ihmisten kunnioittaminen, välittäminen ja vastuun ottaminen.

18. - 19.5. koulumme 4. - 9. luokkalaiset osallistuvat monikulttuuritaustaisten henkilöiden vetämiin KYTKE-työpajoihin, joissa keskustellaan mm. monikulttuurisuudesta, syrjinnästä ja ennakkoluuloista.

HENKILÖKUNNAN KOKOUS KESKIVIIKKONA 24.5. KLO 14.15
Keskiviikkona 24.5. koulupäivä päättyy henkilökuntakokouksen vuoksi kaikilta viimeistään klo 14.00 sekä peruskoulussa että lukiossa. Iltapäiväkerho toimii normaalisti, muita kerhoja ei pidetä.

ESIOPETUKSEN JA 1. - 8. LUOKKIEN HYVINVOINTIVIIKKO 25. - 31.5.

Hyvinvointiviikolla oppilailla on heidän omien toiveidensa mukaista toimintaa klo 9 - 13. Kaikkien luokkien osalta tarkemmat aikataulut ja ohjeistus tulee omalta luokanopettajalta tai -ohjaajalta.

Iltapäiväkerho toimii normaalisti.

Kotiväki on lämpimästi tervetullut osallistumaan hyvinvointiviikon ohjelmaan.

9. LUOKAN TET 25.-31.5.
9. luokkalaiset ovat tutustumassa työelämään 25.-31.5.

HENKILÖKUNNAN KOKOUS MAANANTAINA 29.5. KLO 13.15
Maanantaina 29.5. koulupäivä päättyy henkilökuntakokouksen vuoksi kaikilta viimeistään klo 13.00 sekä peruskoulussa että lukiossa. Iltapäiväkerho toimii normaalisti, muita kerhoja ei pidetä.

TORSTAI 1.6. RETKIPÄIVÄ
Esiopetuksen, perusopetuksen ja lukiokoulutuksen opiskelijat tekevät retken erikseen ilmoitettuihin kohteisiin. Luokanopettajat, luokanohjaajat ja ryhmänohjaajat tiedottavat retkipäivän aikataulusta ja ohjelmasta oman luokkansa osalta.

HUOM! ILTAPÄIVÄKERHOA EI OLE RETKIPÄIVÄNÄ!

PERJANTAI 2.6.
on koulussa perinteinen siivouspäivä klo 9 - 13.

Kevätjuhlassa esiintyvät oppilaat ovat juhlan kenraaliharjoituksissa hotelli Las Palmerasissa. Harjoituksissa olevien oppilaiden koulupäivä päättyy hotellille. Harjoituksista tulee lisätietoa lähempänä ajankohtaa.

Lukiossa on kokeiden palautus klo 9 - 12.

Iltapäiväkerho toimii normaalisti.

KEVÄTJUHLA 3.6. JA TODISTUKSET
Kevätjuhla järjestetään lauantaina 3.6.2017. klo 11.00 Hotel Las Palmerasin España -salissa. Niille oppilaille ja opiskelijoille, jotka eivät pääse kevätjuhlaan, kanslia lähettää todistuksen postitse. Koulu pyytää huoltajia varmistamaan Wilmassa tai kansliassa, että koululla on oikea osoite.

Jos oppilas/opiskelija ei tule kevätjuhlaan, hänen tulee tehdä loma-anomus sekä ilmoittaa asiasta luokanopettajalle/-ohjaajalle tai ryhmänohjaajalle hyvissä ajoin etukäteen.

KEKE TIEDOTTAA
Suuri kiitos kaikille torstai-toreihin osallistuneille! Torien kokonaistuotto oli 190,55 euroa. Rahalla tuetaan Melvinin koulunkäyntiä ja Melvinin perheen arkea.

VANHEMPAINYHDISTYS TIEDOTTAA

Kirpputoritapahtuma torstaina 18.5.

Tule tekemään löytöjä tai hankkiudu eroon turhista tavaroistasi! Vanhempainyhdistys järjestää perinteisen kirpputorin koulun pihalla torstaina 18.5. klo 14-16. Myyntipöytä on oppilaiden ja opiskelijoiden perheille ilmainen, muille 10 e. Varaa pöytäsi: pekkanen.ritva@gmail.com . Myymättömät tuotteet voi jättää hyväntekeväisyyteen Fuensocialille. Paikalla on myös kahvio ja herkkumyyntiä.